Etusivu » Tiedotteet » Vihurin uusi WhatsApp-yhteisö

Vihurin uusi WhatsApp-yhteisö

Tiedotetta päivitetty menneeseen aikamuotoon 22.5.2024

Tampereen Vihurin melojien käytössä on ollut epävirallinen WhatsApp-ryhmä “Melomaan!” vuodesta 2019 lähtien. Ryhmä oli tarkoitettu ensisijaisesti melontaseuralaisten löytämiseen, jotta järvelle ei tarvitse lähteä yksin, ja se toimi siinä hyvin. Viime aikoina ryhmässä on käyty jonkin verran muutakin Vihuriin ja melontaan liittyvää keskustelua.

Ryhmän perustaja siirsi ylläpitovastuun Juhani Anttilalle ennen kuin jättäytyi itse pois ryhmästä. Lopulta kukaan ryhmässä ei tiennyt, keitä siellä oli. Kuulopuheiden mukaan siellä oli alussa muitakin kuin melontaseuran jäseniä.

Tilanteen selkiyttämiseksi Vihurille perustettiin WhatsApp-yhteisö, jonka liittymislinkki lähetettiin 22.5.2024 kaikille siihen mennessä jäsenmaksun maksaneille. Samalla vanha Melomaan!-ryhmä suljettiin. (Lisätietoa WhatsApp-yhteisöistä englanniksi.)

Melojien välinen melontalenkeistä sopiminen jatkuu entiseen tapaan uudessa WhatsApp-yhteisössä, sen ryhmässä “Melontaseuranhaku“. Muulle melontaan liittyvälle keskustelulle on eri ryhmä “Yleinen keskustelu“. Näin yhteisön jäsenet voivat paremmin valita, mistä kaikesta saavat ilmoituksia. Yhteisössä on myös pelkille seuran ilmoituksille varattu paikka “Ilmoitukset“, jossa voi reagoida ylläpitäjien lähettämiin viesteihin ja kommentoida niitä, mutta ei muuta. Sen voi halutessaan mykistää.

Liittymislinkkiä seuraamalla aukeaa suunnilleen tämän näköinen ilmoitus.

Aikataulu:

  • Muutoksesta tiedotettiin 17.5.2024 kaikille jäsenrekisterissä oleville, eli myös heille, joilla on mahdollisesti vielä maksamatta vuoden 2024 jäsenmaksu.
  • Liittymislinkki Vihurin uuteen WhatsApp-yhteisöön lähetettiin 22.5.2024 jäsenpostissa kaikille siihen mennessä jäsenmaksunsa maksaneille. Jos et saanut linkkiä, täytä oheinen lomake, niin selvitetään asia.
  • Myöhemmin ryhmään liittämistä voi pyytää tiedottajalta (tiedotus@vihuri.info) ja jäsenkirjurilta (jasenkirjuri@vihuri.info).
  • Yhteistöstä ja siihen liittymisestä laitetaan ilmoitus myös vajan ilmoitustaululle. Uudet jäsenet saavat tiedon ryhmästä ja sen liittymislinkin samalla kun saavat muutkin oleelliset tiedot seurasta.
  • Vanhaan Melomaan!-ryhmään ei voi enää kirjoittaa 23.5.2024 jälkeen. Ryhmää ei voi heti poistaa, vaan jokaisen on itse poistuttava ryhmästä 23.5. alkaen. Loput ryhmään jääneet jäsenet poistetaan siitä vähitellen kesän aikana, ja viimeisenä poistuu ryhmän ylläpitäjä.

Tästä kaikesta voi kysyä tarvittaessa lisää allekirjoittaneelta.

Juhani Anttila
tiedotus@vihuri.info

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.