Etusivu » Tiedotteet » Vihurista kaksinkertainen tähtiseura

Vihurista kaksinkertainen tähtiseura

Suomen Melonta- ja soutuliitto suoritti 18.6.2024 Vihurille tähtiseura-auditoinnin, ja myönsi Vihurille kaksi tähtimerkkiä: aikuisliikunta sekä lasten ja nuorten liikunta. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät.

Vihurissa on valmisteltu tätä tähtimerkkiä jo muutaman vuoden ajan, mutta aktiivinen ja tavoitteellinen työstäminen aloitettiin kesällä 2023. Viimeisen vuoden aikana olemme kehitttäneet seuran hallintoa, määritelleet toimintatapoja ja tunnistaneet aiheita joita pitää edelleen parantaa.

Toivottavasti tämä työ näkyy jatkossa myös kaikille jäsenille entistä paremmin ja tehokkaammin toimivana seurana, jossa kaikilla on hyvä ja mukava olla mukana!

Kiitos kaikille tähtiseuratyöskentelyyn ja -auditointiin osallistuneille! Saimme paljon kehuja erityisesti lasten ja nuorten toiminnasta ja soveltavasta melonnasta. Nyt meille on luotu perusteet laadukkaaseen seuratyöhön, ja jatkamme aktiivisesti toiminnan kehittämistä koko seuran hyväksi.

Juhlistamme tätä kaikki yhdessä kesäpäivien yhteydessä 10.7.2024!

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.