Etusivu » Kuntosali ja ergovuoro

Kuntosali ja ergovuoro

Kuntosalivuorot

Vihurilla on syys-, talvi- ja kevätkaudella kolme viikottaista kuntosalivuoroa Ratinan stadionilla:

  • maanantaisin klo 17.00–18.00
  • keskiviikkoisin klo 17.00–18.00
  • perjantaisin klo 16.00–17.30

Jos vuoroja joudutaan perumaan, tieto merkitään Vihurin kalenteriin. Kuntosalin käyttöoikeus sisältyy Vihurin jäsenmaksuun.

Ratinan stadionin osoite on Ratinan Rantatie 1, Tampere. Stadionin vieressä on autoille maksullinen pysäköinti ja ilmainen pysäköinti polkupyörille. Lähimmät julkisen liikenteen pysäkit ovat 300 metrin etäisyydellä. Sisäänkäynti on Ratinan suvannon puolelta stadionin pääovesta.

Pukuhuoneet ja suihkut sijaitsevat toisessa kerroksessa, jonne johtaa portaat sisääntuloaulasta. Avaimen pukuhuoneeseen saa vahtimestarilta, jonka toimipiste on sisääntuloaulassa heti oven jälkeen oikealla. Avain palautetaan vahtimestarille, kun viimeinen pukuhuoneen käyttäjä on lukinnut oven ja menee kuntosalin puolelle. Salilla ei ole pukukoodia, mutta päällysvaatteet ja ulkojalkineet tulee jättää pukuhuoneeseen tai käytävällä salin ulkopuolella olevaan naulakkoon. 

Kuntosali on ensimmäisessä kerroksessa sisääntuloaulasta (selkä kohti pääovea) vasemmalle lähtevän käytävän päässä. Kuntosali on nykyaikainen ja hyvin varusteltu. Siellä on käytössämme paljon erilaisia laitteita taljoja sekä vapaita painoja. Vihurin tapaan kokeneemmat salijermut opastavat tulokkaita tarvittaessa.

Melontaergovuorot

Kuvassa melontaergolaite. Malli ei ole täsmälleen sama kuin Varalassa.

Melontaergo on kuin kuin sisäsoutulaite, mutta sillä melotaan soutamisen sijaan. Varalassa on yhdeksän ergoa, jotka ovat kaikki Vihurin jäsenistön käytössä torstaisin klo 17.00–18.00. Kilpamelojilla ja junioreilla on omat vuoronsa muulloin.

Paikalla on aina joku kokenut meloja, joka osaa opastaa. Harjoittelu on omatoimista, mutta usein paikalla on Vihurin ergovalmentaja Kari Tikkanen, joka vetää treenit ja opastaa tekniikassa.

Varalan urheiluopiston osoite on Varalankatu 36, Tampere. Opiston pihalla on pienehkö parkkipaikka. Suosittelemme kimppakyytejä tai julkista liikennettä. Nysse 10:n pysäkki on 350 metrin etäisyydellä opistosta.

Jos olet ensimmäinen paikallaolija, pyydä opiston vastaanotosta avain ja palauta se vuoron jälkeen samaan paikkaan. Ergosali (Voimistelusali 2) on päärakennuksen takana. Seuraa opistolla olevia opatekylttejä “Voimistelusali 2”. Ergot ovat salissa telineissä seinällä, mutta ne ovat helpohkosti nostettavissa lattialle käytettäviksi.

Tervetuloa hiomaan melontatekniikkaa ja nostamaan sykettä! Ergomelonta­vuoroista voi kysyä lisää kurssijaokselta (kurssit@vihuri.info).

Sivua on päivitetty viimeksi 10.1.2024.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.