Etusivu » Kuntosali ja ergo

Kuntosali ja ergo

Kuntosalivuorot

Vihurilla on syys-, talvi- ja kevätkaudella kolme viikottaista kuntosalivuoroa Ratinan stadionilla:

  • maanantaisin klo 17.00–18.00
  • keskiviikkoisin klo 17.00–18.00
  • perjantaisin klo 16.00–17.30

Jos vuoroja joudutaan perumaan, tieto merkitään Vihurin kalenteriin. Kuntosalin käyttöoikeus sisältyy Vihurin jäsenmaksuun.

Ratinan stadionin osoite on Ratinan Rantatie 1, Tampere. Stadionin vieressä on autoille maksullinen pysäköinti ja ilmainen pysäköinti polkupyörille. Lähimmät julkisen liikenteen pysäkit ovat 300 metrin etäisyydellä. Sisäänkäynti on Ratinan suvannon puolelta stadionin pääovesta.

Pukuhuoneet ja suihkut sijaitsevat toisessa kerroksessa, jonne johtaa portaat sisääntuloaulasta. Avaimen pukuhuoneeseen saa vahtimestarilta, jonka toimipiste on sisääntuloaulassa heti oven jälkeen oikealla. Avain palautetaan vahtimestarille, kun viimeinen pukuhuoneen käyttäjä on lukinnut oven ja menee kuntosalin puolelle. Salilla ei ole pukukoodia, mutta päällysvaatteet ja ulkojalkineet tulee jättää pukuhuoneeseen tai käytävällä salin ulkopuolella olevaan naulakkoon. 

Kuntosali on ensimmäisessä kerroksessa sisääntuloaulasta (selkä kohti pääovea) vasemmalle lähtevän käytävän päässä. Kuntosali on nykyaikainen ja hyvin varusteltu. Siellä on käytössämme paljon erilaisia laitteita taljoja sekä vapaita painoja. Vihurin tapaan kokeneemmat salijermut opastavat tulokkaita tarvittaessa.

Melontaergovuorot

Melontaergoharjoitukset jatkuvat taas Varalan urheiluopistolla torstaina 26.1.2023 klo 17.00.

Melontaergo on kuin kuin sisäsoutulaite, mutta sillä melotaan soutamisen sijaan. Varalassa on yhdeksän ergoa, jotka ovat kaikki Vihurin jäsenistön käytössä torstaisin klo 17.00–18.00. Kilpamelojilla ja junioreilla on omat vuoronsa muulloin.

Varalan urheiluopiston osoite on Varalankatu 36, Tampere. Opiston pihalla on pienehkö parkkipaikka. Suosittelemme tietenkin kimppakyytejä tai julkista liikennettä. Nysse 10:n pysäkki on 750 metrin etäisyydellä opistosta.

Jos olet ensimmäinen paikallaolija, pyydä opiston vastaanotosta avain ja palauta se vuoron jälkeen samaan paikkaan.

Ergosali (Voimistelusali 2) on päärakennuksen takana. Seuraa opistolla olevia opatekylttejä “Voimistelusali 2”.

Ergot ovat salissa telineissä seinällä, mutta ne ovat helpohkosti nostettavissa lattialle käytettäviksi. Paikalla on aina joku kokenut meloja, joka osaa opastaa. Harjoittelu on omatoimista, mutta usein paikalla on Vihurin ergovalmentaja Kari Tikkanen, joka vetää treenit ja opastaa tekniikassa.

Tervetuloa hiomaan melontatekniikkaa ja nostamaan sykettä!

Ergomelontasavuoroista voi kysyä lisää kurssijaokselta (kurssit@vihuri.info).

Kuvassa melontaergolaite. Malli ei ole täsmälleen sama kuin Varalassa.