Etusivu » Seura » Jäsenasiat

Jäsenasiat

Kenen puoleen kääntyä?

Suomisport, jäseneksi liittyminen ja eroaminen, yhteystietojen muutokset, avaimet, kajakkipaikatjasenkirjuri@vihuri.info
Rauhaniemen vaja ja Haukisaarikiinteisto@vihuri.info
Puutteet tai virheet näillä nettisivuilla tai vajan ilmoitus­taulullatiedotus@vihuri.info
Yhteydenpito seuran ulkopuolelle, kesätyöntekijöiden työsopimukset ja työterveys­asiat, hallinnon kehittäminentoiminnanjohtaja@vihuri.info
Epäasiallinen käytös Vihurin tapahtumassaHäirintäyhdyshenkilöt Kaisu Järvelin kaisu@vihuri.info tai Ville Mantere ville@vihuri.info

Toiminnanjohtajaa voi lähestyä silloin kun on epävarma, kenelle asia kuuluu. Toki viestinsä saa liikkeelle myös kenen tahansa hallituksen jäsenen kautta. Hallituksen jäsenten tehtävät kuvataan tarkemmin omalla sivullaan.

Jäsenasioiden hoito ja vajapäivystys keskiviikkoisin

Kesäkaudella, toukokuun puolivälistä elokuun loppupuolelle, Vihurin vajalla on keskiviikkoisin klo 17.00–18.00 joku hallituksen jäsenistä vajapäivystäjänä. Hänen kanssaan voi käydä juttelemassa kaikenlaisista seura-asioista henkilökohtaisesti, ja hänen kanssaan hoidetaan avain-asiat, joista lisää alempana.

Jäsenasioita voi hoitaa muulloin jäsenkirjurin (jasenkirjuri@vihuri.info) kanssa. Jäsenten toivotaan omatoimisesti pitävän yhteystietonsa ajan tasalla.

Tietosuojaseloste ja Suomisport-rekisteriseloste ovat saatavilla tällä sivustolla

Avaimet

Jos haluat käyttöösi Vihurin sähköisen avaimen tai mekaanisen avaimen, maksa haluamasi avaimen panttimaksu sen Suomisport-maksulinkkiä seuraamalla. Ota sitten todiste maksusta mukaan (esim puhelimessa näkyvä Suomisport-sovellus tai tuloste Suomisport-nettisivulta) ja nouda avain vajapäivystyksestä. Avaimen luovuttamisen yhteydessä tarkistetaan samalla, että kuluvan vuoden jäsenmaksu on maksettu.

Jos avaimesi katoaa, ilmoita siitä heti jäsenkirjurille, jotta se saadaan suljettua pois käytöstä.

Matkalaskut ja muut lomakkeet

Vihurin toimintaan kuuluvista kuluista ja matkoista maksetaan jäsenille korvaukset. Kulut maksetaan taloudenhoitajalle toimitettuja kuitteja ja laskupohjaa vastaan.

Matkakuluista korvataan 13.2.2023 alkaen:

  • 0,25 €/km henkilöautosta
  • 0,45 €/km -“- jos mukana on ollut traileri (6 kajakin)
  • 0,62 €/km -“- jos mukana on ollut iso traileri (16 kajakin)

Korvausten maksamista varten pitää erikseen täyttää henkilötietolomake, joka toimitetaan taloudenhoitajalle. Henkilötietolomake tulee täyttää uudestaan joko vuosittain tai viimeistään taloudenhoitajan vaihtuessa.

Retkille ja kurssien osallistujista tulee toimittaa osallistujalista kurssijaokselle tai retkijaokselle.

Sivua on päivitetty viimeksi 8.2.2024.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.