Etusivu » Seura » Keskustelu- ja somekanavat

Keskustelu- ja somekanavat

Vihurilaisilla on käytössään useita viestintäkanavia moniin eri tarkoituksiin. Alla luetellaan laajimmin käytetyt.

Facebook

Vihurilla on julkinen Facebook-ryhmä, jota kuka tahansa voi seurata, mutta jonne vain jäseniksi tiedetyt voivat kirjoittaa. Ryhmään lähetetyt kuvat jäävät seuran käyttöön. Se on perustettu 2007.

Vihurille on perustettu vuonna 2023 myös Facebook-sivu. Vihurin instagram-tilin julkaisut näkyvät myös siellä (kesäkuusta 2024 lähtien). Sivulla ei ole toistaiseksi muuta julkaisutoimintaa.

Instagram

Vihurin Instagram-tilillä @tampereenvihuri esitellään erityisesti nuoriso- ja kilpatoimintaa, mutta 2022 alkaen myös muuta Vihurin toimintaa. Tili on perustettu 2018.

WhatsApp

Vihurin jäsenten käyttöön on perustettu 23.5.2024 WhatsApp-yhteisö, jossa on tällä hetkellä viisi ryhmää:

  • Melontaseuranhaku: melontalenkeistä sopimiseen lyhyelläkin varoitusajalla. Talvikaudella ryhmässä kerätään alustavaa tietoa uimahallivuorolle osallistuvien lukumäärästä.
  • Kiireettä kajakilla: sama kuin edellä, mutta hitaammin.
  • Kuntomelonta: kuntomelontatreeneistä sopimiseen ja tiedottamiseen.
  • Yleinen keskustelu: kaikelle muulle melontaan ja Vihuriin liittyvälle keskustelulle.
  • Yhteisössä on myös pelkille seuran ilmoituksille varattu paikka Ilmoitukset, jossa voi reagoida hallituksen ja yhteisön ylläpitäjien lähettämiin viesteihin ja kommentoida niitä, mutta ei muuta.

Tällaisella ryhmäjaottelulla yhteisön jäsenet voivat valita, mistä kaikesta saavat ilmoituksia. Yhteisöön voidaan jatkossa perustaa lisää ryhmiä tarpeen mukaan.

Kaikille siihen mennessä jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille lähetettiin sähköpostissa 22.5.2024 liittymislinkki Vihurin WhatsApp-yhteisöön. Jos olet maksanut jäsenmaksun (tai sinut on vapautettu sen maksamisesta), mutta et saanut linkkiä, täytä oheinen lomake, niin selvitetään asia.

Vihurilaisilla oli syksystä 2019 loppukeväälle 2024 käytössä WhatsApp-ryhmä Melomaan!, jossa sai kysellä melontaseuraa lyhyelläkin varoitusajalla. Kesällä 2023 perustettiin erillinen WhatsApp-ryhmä kuntomelonnasta kiinnostuneille. Nämä korvattiin edellämainitulla yhteisöllä ryhmineen.

Muut

Sähköpostilistat

Koskimelojilla on käytössään Google Groups -sähköpostiryhmä.

Foorumi

Tällä verkkosivustolla on myös keskustelualue/foorumi, jota on käytetty aikaisemmin Vihurin sisäiseen tiedotukseen ja keskusteluun. Siellä on edelleen tallessa kaikki aikojen saatossa kirjoitetut hyvät vinkit ja keskustelut. Jos sinulla ei ole tunnuksia, klikkaa foorumin yläreunan valikossa kohtaa ”Rekisteröidy”, ja löydät ohjeet, kuinka saat oman käyttäjätunnuksen. Foorumi on perustettu 2005.

Sivua on päivitetty viimeksi 23.6.2024.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.