Etusivu » Seura » Keskustelu- ja somekanavat

Keskustelu- ja somekanavat

Vihurilaisilla on käytössään useita viestintäkanavia moniin eri tarkoituksiin. Alla luetellaan laajimmin käytetyt.

Facebook

Vihurilla on julkinen Facebook-ryhmä, jota kuka tahansa voi seurata, mutta jonne vain jäseniksi tiedetyt voivat kirjoittaa. Ryhmä on perustettu 2007.

Vihurille on perustettu vuonna 2023 myös Facebook-sivu. Sitä on käytetty toistaiseksi vasta edellämainitussa ryhmässä julkaisemiseen ja Facebook-markkinointiin.

Instagram

Vihurin Instagram-tilillä @tampereenvihuri esitellään erityisesti nuoriso- ja kilpatoimintaa, mutta 2022 alkaen myös muuta Vihurin toimintaa. Tili on perustettu 2018.

WhatsApp

Vihurilaisilla on käytössään WhatsApp-ryhmä Melomaan!, jossa voi kysellä melontaseuraa lyhyelläkin varoitusajalla – järvelle tai uimahallivuorolle. Voit pyytää liittymislinkin ryhmässä jo olevalta Vihurin melojalta, poimia sen Rauhaniemen vajan ilmoitustaululta tai kysyä sitä osoitteesta tiedotus@vihuri.info. Ryhmä on perustettu 2019.

Kesällä 2023 on perustettu erillinen WhatsApp-ryhmä kuntomelonnasta kiinnostuneille. Siihen pääsee mukaan muuten samoin kuin edelliseenkin, mutta sähköpostitiedustelut osoitteeseen kilpajaos@vihuri.info.

Sähköpostilistat

Koskimelojilla on käytössään Google Groups -sähköpostiryhmä.

Foorumi

Tällä verkkosivustolla on myös keskustelualue/foorumi, jota on käytetty aikaisemmin Vihurin sisäiseen tiedotukseen ja keskusteluun. Siellä on edelleen tallessa kaikki aikojen saatossa kirjoitetut hyvät vinkit ja keskustelut. Jos sinulla ei ole tunnuksia, klikkaa foorumin yläreunan valikossa kohtaa ”Rekisteröidy”, ja löydät ohjeet, kuinka saat oman käyttäjätunnuksen. Foorumi on perustettu 2005.

Sivua on päivitetty viimeksi 19.2.2024.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.