Etusivu » Seura » Jäsenasiat » Jäsenmaksut

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut ja muut tällä sivulla esitellyt maksut maksetaan Suomisport-palvelun kautta. Lue lisää tiedotteesta. Maksujen vastaanottajana näkyy verkkopankissa ja mm. MobilePayssä Suomen olympiakomitea, ei Tampereen Vihuri ry. Maksut ohjautuvat silti Vihurille, Suomisport-palvelua ylläpitävän Suomen olympiakomitean kautta. Maksut sisältävät Olympiakomitean ja Svea-bankin veloittamat kustannukset Suomisport-palvelun käytöstä.

JÄSENMAKSUT 2024

Tyypillinen vuosittainen kustannus yhdelle aikuiselle on yhteensä 120 € (jäsenmaksu 50 € + kalustonkäyttömaksu 70 €). Muitakin vaihtoehtoja on, ja ne esitellään jäljempänä tällä sivulla.

 • Jäsenmaksu 50 €
 • Nuorisojäsenmaksu (alle 18-vuotiaat) 35 €
 • Talkoomaksu 35 €

Eräpäivät:

 • Jäsenmaksun ja kajakkipaikkamaksun eräpäivä on 29.2.2024
 • Kalustonkäyttömaksu on maksettava ennen kuin käyttää seuran kalustoa
 • Nuorisovalmennusmaksu erääntyy kahdesti vuodessa ja siitä tiedotetaan erikseen
 • Talkoomaksun eräpäivä on 30.11.2024, jos ei ole tehnyt talkootöitä siihen mennessä

Jos liittyy seuran jäseneksi 29.2. jälkeen, jäsenmaksun eräpäivä on 14 vrk kuluttua siitä kun jäsenyyden hyväksymisestä on ilmoitettu. Jäsenmaksu on koko vuoden ajan saman suuruinen, riippumatta siitä mihin aikaan vuodesta jäsenyys alkaa. Vapaajäsenet, kannatusjäsenet ja kunniajäsenet määritellään tarkemmin Vihurin säännöissä.

Talkoomaksu 0 € tai 35 €/vuosi

Talkoomaksu on ehdollinen jäsenmaksun osa. Tarkoitus on aktivoida jäsenet kantamaan vastuuta seuran toiminnasta. Talkoomaksu toivotaan ensi sijassa suoritettavan työpanoksena: hoitamalla vuoden 2024 mittaan omaa hallituksen kanssa sovittua tehtävää tai osallistumalla talkootapahtumaan tai ohjaustoimintaan. Jos talkoita ei hoida työnä, tulee talkoomaksu maksaa viimeistään 30.11. Talkoomaksu koskee vain varsinaisia jäseniä eli “tavallisia aikuisia jäseniä”. Se ei koske nuorisojäseniä eikä vapaajäseniä.

MUUT MAKSUT 2024

Nämä maksut käytön ja tarpeen mukaan.

Kalustonkäyttömaksu 70 €/vuosi tai perhemaksu 100 €/vuosi

Lue lisää kalustonkäyttömaksun oikeuttamasta seuran kaluston käytöstä. Nuorisojäsenen eli alle 18-vuotiaan jäsenen ei tarvitse maksaa kalustonkäyttömaksua. Perhemaksu koskee saman talouden aikuisia perheenjäseniä.

Kajakkipaikka 60 €/vuosi

Kajakkipaikan haltijoiden on maksettava kajakkipaikkamaksunsa jäsenmaksun yhteydessä. Lue lisää kajakkipaikan hakumenettelystä ja myöntämisperusteista. Jos kajakkipaikkaa ei enää käytä/maksa, tulee tavarat siirtää pois seuran tiloista.

Seuraan liittymismaksu 60 € (alle 18-vuotiailla 0 €)

Maksetaan seuraan liityttäessä. Huomaa, että liittymismaksua ei tarvitse maksaa, kun liittyy seuraan samana vuonna kuin on käynyt Vihurin melontakurssin. Jos jäsenyyteen tulee tauko, on uudelleen liityttäessä jälleen maksettava liittymismaksu. Jäseneksi pyrkivän tulee täyttää jäsenanomus.

Avainten panttimaksut 32 €/avain

Vihurin jäsenet voivat saada käyttöönsä avaimia panttimaksua vastaan. Kummastakin avaimesta maksetaan erikseen. Pantin osuus on 30 €/avain ja Suomisportin käsittelymaksu on 2 €/avain. Jos palautat avaimen, saat takaisin panttiosuuden 30 €.

Koska kyseessä on panttimaksu, yhdestä avaimesta tarvitsee maksaa vain kerran. Sitä ei tarvitse maksaa vuosittain. Jos sinulla on jo avain, sinun ei tarvitse tehdä enää mitään avaimeen liittyvää Suomisportissa.

 • Sähköinen avain käy vajan valkoiseen pääoveen.
  Suomisport-maksulinkki
 • Mekaaninen avain käy Haukisaaren saunaan ja puuvajaan, Kaukajärven kuntokajakkikonttiin sekä Rauhaniemen vajan punttisalille.
  Suomisport-maksulinkki

Avaimen saa kätevimmin kesäkaudella vajapäivystyksestä. Muulloin voi ottaa yhteyttä jäsenkirjuriin (jasenkirjuri@vihuri.info).

Nuorisovalmennusmaksu 50 €/vuosi tai 80 €/vuosi

Ympärivuotiseen nuorison valmennusryhmään osallistuville valmennusmaksu on 80 €/vuosi perheen ensimmäiseltä lapselta ja muilta lapsilta 50 €/vuosi. Valmennusmaksu veloitetaan erikseen kaksi kertaa vuodessa:

 • 40 € talvikaudelta 1.9.–30.4. (sisaruksilta 25 €)
 • 40 € kesäkaudelta 1.5.–30.8. (sisaruksilta 25 €)

Melontakoulusta valmennusryhmään tulevien ei tarvitse maksaa valmennusmaksua ensimmäisenä kesänä.

Kanoottivuokra 10 €/vrk

Kanootteja vuokrataan vain kalustonkäyttömaksun maksaneille seuran jäsenille. Vuokraussäännöt.

Seurasta eroaminen

Jos haluat erota seurasta, ilmoita siitä mahdollisimman pian jäsenkirjurille: jasenkirjuri@vihuri.info.

Avain on tärkeä; se tulee erotessa palauttaa. Sovi avaimen palautuksesta jäsenkirjurin kanssa tai palauta se kesäkaudella vajapäivystykseen. Kerro samalla tilinumero, jolle haluat että avaimen panttimaksu palautetaan.

Sivua on päivitetty viimeksi 28.12.2023.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.