Etusivu » Seura » Jäsenyys

Jäsenyys

Kenen puoleen kääntyä?

Jäsenasiat, jäseneksi liittyminen, eroaminen, yhteystietojen muutokset, avainasiat, avaimen katoaminenJäsenkirjuri, jasenkirjuri@vihuri.info
Kurssitiedustelut, ilmoittautumisetKurssijaos, kurssit@vihuri.info
MelontaretketRetkijaos, retkijaos@vihuri.info
KajakkipaikatVajamestari, vajamestari@vihuri.info
Puutteet tai virheet näillä nettisivuilla tai vajan ilmoitustaulullaTiedottaja, tiedotus@vihuri.info

Hallituksen jäsenten tehtävät kuvataan tarkemmin omalla sivullaan.

Jäsenasioiden hoito ja vajapäivystys keskiviikkoisin

Kesäkaudella, toukokuun puolivälistä elokuun loppupuolelle, Vihurin vajalla on keskiviikkoisin klo 17.00–18.00 joku hallituksen jäsenistä vajapäivystäjänä. Hänen kanssaan voi käydä juttelemassa kaikenlaisista seura-asioista henkilökohtaisesti.

Vajalla ei käsitellä rahaa, vaan maksut hoidetaan aina suoraan seuran tilille ja tositteet maksetuista maksuista otetaan vajalle mukaan, esim. avainta lunastettaessa. Myös avaimen palautuksen yhteydessä palautettava panttimaksu maksetaan tilille.

Jäsenasioita voi hoitaa muulloin jäsenkirjurin (jasenkirjuri@vihuri.info) kanssa. Jäsenten toivotaan omatoimisesti pitävän yhteystietonsa ajan tasalla; ilmoita sähköposti- ja kirjepostiosoitteen yms. muutokset jäsenkirjurille. Henkilörekisteriseloste on saatavilla pyynnöstä.

Avaimet

HUOM: Avainpanttien maksamiseen on luvassa muutoksia helmikuussa 2023. Älä maksa mitään panttimaksuja ennen kuin olet sopinut asiasta jäsenkirjurin kanssa.

Jos haluat käyttöösi vajan sähköisen avaimen tai punttisalin ja Haukisaaren avaimen, maksa tarvittava(t) panttimaksu(t) seuran tilille, ota todiste maksusta mukaan ja nouda avain vajapäivystyksestä.

Jäsenkirjuri pitää kirjaa Vihurin avaimista. Ota yhteyttä jäsenkirjuriin myös kadotettuasi avaimesi, niin se saadaan suljettua pois käytöstä.

Matkalaskut ja muut lomakkeet

Vihurin toimintaan kuuluvista kuluista ja matkoista maksetaan jäsenille korvaukset. Kulut maksetaan taloudenhoitajalle toimitettuja kuitteja ja laskupohjaa vastaan. Matkakuluista korvataan vuonna 2019 0,25 € / kilometri henkilöautosta tai 0,43 € / kilometri jos mukana on ollut traileri. Korvausten maksamista varten pitää erikseen täyttää henkilötietolomake, joka toimitetana taloudenhoitajalle. Henkilötietolomake tulee täyttää uudestaan joko vuosittain tai viimeistään taloudenhoitajan vaihtuessa.

Retkille ja kurssien osallistujista tulee toimittaa osallistujalista kurssijaokselle tai retkijaokselle.