Etusivu » Kiireettä kajakilla

Kiireettä kajakilla

Kiireettä kajakilla -toiminta on tarkoitettu melojille, jotka melovat hitaasti ja rauhallisesti, keskiviikkomelonnan leppoisia lenkkejäkin hitaammin.

Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja taitotasoiset melojat. Yhteinen nimittäjä on leppoisan kiireetön vauhti vesillä ja vajalla.

Pyrkimys on kokoontua leppoisan ja kiireettömän melonnan puitteissa ainakin pari kertaa kuukaudessa. Toiminnan aktiivisuuden päättävät toiminnassa mukana olevat, kiireettömät melojat.

Melonnat tulevat olemaan aina rauhallisia hitaan vauhdin tapahtumia, joissa välillä pysähdytään ihailemaan maisemia ja lintuja tai muuten vain nauttimaan mukavasta tilanteesta ja tunnelmasta.

Melontoihin pyritään saamaan mukaan ohjaaja, mikäli osallistujat niin haluavat. Ohjaajan rooli ei ole opettaa melonnan tekniikkaa, ellei joku osallistujista erikseen sitä pyydä.

Melontakerroista sovitaan Vihurin WhatsApp-yhteisön ryhmässä “Kiireettä kajakilla 🐌”. Ohjeet yhteisöön liittymisestä on lähetetty jäsenpostilla 22.5.2024 ja siihen saa tarvittaessa apua tiedottajalta (tiedotus@vihuri.info) ja jäsenkirjurilta (jasenkirjuri@vihuri.info).

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.