Etusivu » Seura » Jäsenasiat » Kajakkipaikan hakumenettely ja myöntämisperusteet

Kajakkipaikan hakumenettely ja myöntämisperusteet

 1. Kajakkipaikkaa Rauhaniemen vajasta voi hakea vain Vihurin jäsen. 
 2. Kajakkipaikkaa haetaan kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen jasenkirjuri@vihuri.info. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Haen kajakkipaikkaa”. Kajakkipaikan myöntämisestä päättää ja jonotuslistaa pitää yllä jäsenkirjuri. Paikat myönnetään hakujärjestyksessä.
 3. Kajakkipaikkaa voi hakea, vaikka hakijalla ei vielä olisi kajakkia. 
 4. Kajakkipaikan maksu tulee suorittaa vuosittain jäsenmaksun maksamisen yhteydessä. Uudesta kajakkipaikasta tulee olla maksettuna kajakkipaikasta määritelty maksu 14 vuorokauden sisällä kajakkipaikan myöntämisestä. 
 5. Kajakki on toimitettava myönnetylle paikalle 30 vuorokauden kuluessa. Jos näin ei tapahdu, paikka myönnetään jonossa seuraavana olevalle ja alkuperäinen hakija siirretään jonossa seuraavaksi. Vajamestarin päätöksellä voidaan 30 päivän määräajasta joustaa perustelluista syistä, jos esim. tilatun kajakin toimitus viivästyy.
  • Mikäli kajakkipaikkamaksua ei suoriteta aikataulussa, on hallituksella oikeus irtisanoa kajakkipaikka. 
  • Kajakkipaikkamaksu on aina samansuuruinen, vaikka kajakkipaikan saisi kesken vuoden tai sen irtisanoisi kesken vuoden. 
 6. Kaikki kajakkipaikat ovat samanarvoisia. 
 7. Mikäli vapaita kajakkipaikkoja ei ole, hakijat asetetaan jonotuslistalle hakemusten saapumisjärjestyksessä. 
 8. Kajakkipaikan vaihtoa voi pyytää jäsenkirjurilta (jasenkirjuri@vihuri.info). 
 9. Jäsenellä voi olla vain yksi kajakkipaikka. Tästä säännöstä voidaan poiketa, mikäli paikkoja on vapaana ja jonossa ei ole hakijoita. Jos tilanne muuttuu, seuralla on oikeus irtisanoa toinen kajakkipaikka. Tällöin kajakki on siirrettävä muualle 30 päivän kuluessa. 
 10. Kajakkipaikka on henkilökohtainen, joten sitä ei voi luovuttaa pysyvästi kenellekään. Kajakkipaikan haltija saa oman kajakkinsa ollessa muualla antaa kajakkipaikkansa tilapäisen käyttöoikeuden toiselle Vihurin jäsenelle. 
 11. Jos kajakkipaikan hakija kokee joutuneensa kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti, hän voi tehdä kirjallisen valituksen hallitukselle pj@vihuri.info. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Reklamaatio kajakkipaikasta”. 
 12. Kajakkipaikasta luopumisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen jasenkirjuri@vihuri.info. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Luovun kajakkipaikasta”. 
 13. Seuran jäsenyydestä luopumisen jälkeen kajakkipaikka on oltava tyhjä 14 vuorokauden kuluessa. 
 14. Kajakkipaikat on tarkoitettu aktiivisesti harrastaville, ei varastointiin. Jos kajakkia ei ole käytetty vuoteen ilman eri ilmoitusta ja siinä esitettyjä hyväksyttyjä perusteluja, seuralla on hallituksen päätöksellä oikeus irtisanoa kajakkipaikka. Tällöin kajakkipaikka on oltava tyhjä 30 vuorokauden kuluessa irtisanomisilmoituksesta. 
 15. Seuralla on oikeus siirtää kajakki mille tahansa paikalle, esimerkiksi vähäisen käytön vuoksi ylemmäksi. 

Sivua on päivitetty viimeksi 29.5.2024.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.