Etusivu » Seura » Hallituksen tehtäviä

Hallituksen tehtäviä

Tämä yhteenveto on kirjoitettu heitä varten, jotka harkitsevat hallituksen toimintaan osallistumista. Jos jäsenenä haluaa hoitaa jonkin asian seuran kanssa, sitä varten on tehty oma yhteenveto Jäsenasiat-sivulle.

Vihurin hallitus sopii keskinäisen työnjakonsa aina kauden alussa. Tällä hetkellä työnjako on alla kuvatun kaltainen.

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja vastaa seuran toiminnasta ja hallitustyöskentelystä.

Taloudenhoitaja

Taloudenhoitaja vastaa seuran rahaliikenteestä ja tileistä, maksaa laskut ja toimii läheisesti kirjanpitoa pitävän tilitoimiston kanssa. Seuralla on käytössä hyvin helppokäyttöinen Netvisor-ohjelma ja varsinaisen kirjanpidon hoitaa tilitoimisto, joten taloushallinnon ammattilaisuus ei ole edellytys tähän tehtävään.

Sihteeri

Sihteerin tehtävänä on pitää pöytäkirjaa hallituksen kokouksissa ja valmistella kokoukset.

Jäsenkirjuri

Jäsenkirjuri ylläpitää seuran jäsenrekisteriä ja huolehtii uusien jäsenten liittymisestä seuraan, vastaa kajakkipaikkojen vuokrauksesta ja ylläpitää rekisteriä avainpanteista.

Retkijaoksen vetäjä

Retkijaoksen tehtävänä on ylläpitää seuran retkikalenteria ja kannustaa seuran melontaohjaajia ja -oppaita järjestämään monipuolisesti retkiä koko melontakauden ajan.

Koskijaoksen vetäjä

Koski- ja poolojaos järjestää retkiä ja kursseja virtaavassa vedessä. Koski- ja poolojaos on myös vastuussa seuran uimahallivuoroista ja erityisesti talvikaudella pidettävistä pooloharjoituksista.

Kurssijaoksen vetäjä

Kurssijaokselle kuuluvat Vihurin järjestämien Meloja 1 -kurssien, seuran sisäisen koulutuksen, keskiviikkomelontojen ja soveltavan melonnan suunnittelu, järjestäminen ja ohjaajien hankkiminen em. tapahtumiin sekä ulkoistetun koulutuksen järjestäminen.

Nuorisojaoksen vetäjä

Nuorisojaoksen toiminta on keskittynyt Kaukajärvelle, jossa järjestetään lasten melontakouluja sekä nuorison melontaharjoituksia. Nuorisojaos huolehtii nuorten valmennuksen järjestämisestä sekä yhdessä kilpajaoksen kanssa kesän kilpailutoiminnasta.

Kilpajaoksen vetäjä

Kilpajaos vastaa Vihurin järjestämistä rata- ja maratonmelontakilpailuista sekä yhdessä nuorisojaoksen kanssa kesän kilpailutoiminnasta.

Kiinteistöjaoksen vetäjä

Kiinteistöjaoksen vastuulla on ylläpitää Rauhaniemen vajan sekä Haukisaaren kuntoa ja siisteyttä, järjestää tarvittaessa talkoita sekä vajamestarin toiminnan ohjaaminen.

Tiedotusjaoksen vetäjä

Tiedottaja vastaa seuran kotisivuista ja vajan ilmoitustaulusta, kirjoittaa jäsentiedotteita ja osallistuu Vihurin Facebook-ryhmän ja Instagram-tilin ylläpitoon yhdessä muiden ylläpitäjien kanssa.

Sivua on päivitetty viimeksi 8.2.2024.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.