Etusivu » Seura » Hallituksen tehtäviä

Hallituksen tehtäviä

Vihurin hallitus sopii keskinäisen työnjakonsa aina kauden alussa. Tällä hetkellä työnjako on alla kuvatun kaltainen.

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja vastaa seuran toiminnasta ja hallitustyöskentelystä.

Sihteeri

Sihteerin tehtävänä on pitää pöytäkirjaa hallituksen kokouksissa ja valmistella kokoukset.

Taloudenhoitaja

Taloudenhoitaja vastaa seuran rahaliikenteestä ja tileistä, maksaa laskut ja toimii läheisesti kirjanpitoa pitävän tilitoimiston kanssa. Seuralla on käytössä hyvin helppokäyttöinen Netvisor-ohjelma ja varsinaisen kirjanpidon hoitaa tilitoimisto, joten taloushallinnon ammattilaisuus ei ole edellytys tähän tehtävään.

Kurssijaoksen vetäjä

Kurssijaokselle kuuluvat Vihurin järjestämät Meloja 1 -kurssit, seuran sisäinen koulutus, keskiviikkomelonnat ja soveltava melonta.

Retkijaoksen vetäjä

Retkijaoksen tehtävänä on ylläpitää seuran retkikalenteria ja kannustaa seuran melontaohjaajia ja -oppaita järjestämään monipuolisesti retkiä koko melontakauden ajan.

Tiedottaja

Tiedottaja vastaa seuran kotisivuista ja vajan ilmoitustaulusta, kirjoittaa jäsentiedotteita ja osallistuu Vihurin Facebook-ryhmän ja Instagram-tilin ylläpitoon yhdessä muiden ylläpitäjien kanssa.

Koski- ja poolojaoksen vetäjä

Koski- ja poolojaos järjestää retkiä ja kursseja virtaavassa vedessä. Koski- ja poolojaos on myös vastuussa seuran uimahallivuoroista ja erityisesti talvikaudella pidettävistä pooloharjoituksista.

Kiinteistöjaoksen vetäjä

Kiinteistöjaoksen vastuulla on ylläpitää Rauhaniemen vajan sekä Haukisaaren kuntoa ja siisteyttä, järjestää tarvittaessa talkoita sekä vajamestarin toiminnan ohjaaminen.

Kalustojaoksen vetäjä

Kalustojaos huolehtii, että seuran kalusto on ehjää ja ajanmukaista. Kalustojaos ylläpitää seuran kalustoa, korjaa viat ja hankkii tarvittaessa uusia kajakkeja.

Nuorisojaoksen vetäjä

Nuorisojaoksen toiminta on keskittynyt Kaukajärvelle, jossa järjestetään lasten melontakouluja sekä nuorison melontaharjoituksia. Nuorisojaos huolehtii nuorten valmennuksen järjestämisestä sekä yhdessä kilpajaoksen kanssa kesän kilpailutoiminnasta.

Kilpajaoksen vetäjä

Kilpajaos vastaa Vihurin järjestämistä rata- ja maratonmelontakilpailuista sekä yhdessä nuorisojaoksen kanssa kesän kilpailutoiminnasta.

Jäsenkirjuri

Jäsenkirjuri ylläpitää seuran jäsenrekisteriä ja huolehtii uusien jäsenten liittymisestä seuraan, vastaa kajakkipaikkojen vuokrauksesta ja ylläpitää rekisteriä avainpanteista.

Sivua päivitetty viimeksi 20.3.2023

Liiton tiedotteita