Etusivu » Vanhat tiedotteet » Kelluvien roskien keräystempaus Pyhäjärvellä

Kelluvien roskien keräystempaus Pyhäjärvellä

Vihuri on sopinut Blockfestin kanssa varainhankintatempauksena Ratinan suvannosta veteen joutuneiden kelluvien roskien siivoamisesta talkoovoimin sunnuntaina 21.8.2022.

Ilmoittaudu mukaan erilaiseen melontatapahtumaan kaupungin sydämessä! Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 18.8. klo 17:00 saakka. Osallistumalla voi kuitata Vihurin tämänvuotisen talkoovelvoitteen. Talkoilla kerätyt varat ohjataan uuden vajarakennuksen rakentamiseen.

Valitse ja varaa sinulle sopiva kajakki jo ennen sunnuntaita. Kokoonnumme sunnuntaina klo 10:00 vajalle pakkaamaan kajakit trailerin kyytiin ja laskemme kajakit vesille Rantaperkiössä klo 11:15 alkaen. Jos tulet mukaan omalla kajakilla, voit tähdätä suoraan sinne: Rantaperkiön uimarannan parkkipaikalle tai rantavesiin. Lopetamme vajalle klo 14:30-16:00, työmäärästä ja olosuhteista riippuen. Varaudu siihen että aikataulu voi venyä vielä tuostakin.

Ota mukaasi säänmukainen melontavarustus, vaihtovaatteet, vettä ja evästä.

Allaolevaan karttaan on merkitty keräysalue: Pyynikinranta – Ratinan suvanto – Hatanpään Arboretum – Vihilahti – Rantaperkiö. Roskia kerätään kajakkien avonaisiin luukkuihin asetettuihin roskapusseihin, jotka tyhjennetään mukana kulkevien soutuveneiden kyytiin.