Etusivu » Vanhat tiedotteet » Kelluvien roskien keräystempaus Pyhäjärvellä

Kelluvien roskien keräystempaus Pyhäjärvellä

Vihuri on sopinut Blockfestin kanssa varainhankintatempauksena Ratinan suvannosta veteen joutuneiden kelluvien roskien siivoamisesta talkoovoimin sunnuntaina 20.8.2023.

Ilmoittaudu mukaan SuomiSportissa erilaiseen melontatapahtumaan kaupungin sydämessä! Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 17.8. klo 17:00 saakka. Osallistumalla voi kuitata Vihurin tämänvuotisen talkoovelvoitteen. Talkoilla kerätyt varat ohjataan uuden vajarakennuksen rakentamiseen.

Saamme käyttöömme kajakit Tres Hombresilta Hatanpään soutustadionilla. Tapaaminen suoraan Hatanpäällä kello 12:00 osoitteessa Hatanpäänkatu 6. Mukaan voi tulla myös omalla tai seuran kajakilla, mutta yhteistä kyytiä ei järjestetä. Lopetamme Hatanpäälle klo 14:30-16:00, työmäärästä ja olosuhteista riippuen. Varaudu siihen että aikataulu voi venyä vielä tuostakin.

Huomaa että Hatanpäällä on hyvin rajoitetusti parkkipaikkoja, joten jos mahdollista saavu paikalle julkisilla tai polkupyörällä. Muutamalle autolle löytyy lupalappu.

Ota mukaasi säänmukainen melontavarustus, vaihtovaatteet, vettä ja evästä.

Allaolevaan karttaan on merkitty keräysalue: Pyynikinranta – Ratinan suvanto – Hatanpään Arboretum – Vihilahti – Rantaperkiö. Roskia kerätään kajakkien avonaisiin luukkuihin asetettuihin roskapusseihin, jotka tyhjennetään mukana kulkevien soutuveneiden kyytiin.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.