Etusivu » Vanhat tiedotteet » Kauden päättäjäiset & syyskokous sunnuntaina 26.11.2023

Kauden päättäjäiset & syyskokous sunnuntaina 26.11.2023

Tervetuloa Vihurin syyskokoukseen ja kauden päättäjäisiin!

Aika: sunnuntaina 26.11.2023

  • klo 13:00 alkaen syyskokous
  • klo 15:00 alkaen kauden päättäjäiset

Paikka: Kaupinojan saunan takkatupa, Kaupinpuistonkatu 1A, Tampere

Ilmoittaudu lomakkeella sunnuntaihin 19.11.2022 klo 23:59 mennessä, jotta voimme varata sopivan määrän tarjoilua. Voit myös ilmoittaa oletko käytettävissä auttamaan illan järjestelyissä.

Syyskokoukseen ovat tervetulleita kaikki Vihurin jäsenet ja kauden päättäjäisiin lisäksi juniorijäsenten perheenjäsenet.

Syyskokous

Syyskokouksessa päätetään sääntöjen määräämistä asioista. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty jäsenille sähköpostilla. Kokouksen käsiteltäväksi tarkoitettu esitys on jätettävä kirjallisena hallitukselle viimeistään seitsemän päivää ennen kokousta.

Suurin osa nykyisestä hallituksesta on valmis jatkamaan hallituksessa, jos tulee valituksi. Haemme kuitenkin erityisesti retkijaoksen vetäjää sekä kalustovastaavaa. Myös muista tehtävistä kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan! Voit ilmoittaa halukkuutesi ilmoittautumislomakkeella tai olemalla yhteydessä johonkin hallituksen jäseneen.

Kauden päättäjäiset

Kun syyskokous on päättynyt, kannamme ruoat tarjolle ja aloitamme vapaamman ohjelman.

Kauden päättäjäisissä palkitaan ansioituneita ja aktiivisia vihurilaisia ja muistellaan mennyttä kautta.

Tänä vuonna käytössämme ei ole omaa yksityistä saunavuoroa. Käytössämme on kuitenkin pienempi sähkösauna ja lisäksi voimme käydä saunomassa isossa saunassa julkisella vuorolla. Tätä varten pyydämme saunomaan haluavia ilmoittautumaan etukäteen ilmoittautumislomakkeella, niin voimme hankkia etukäteen riittävän määrän sarjalippuja.

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereen Vihuri ry:n hallitus

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.