Etusivu » Vanhat tiedotteet » Talkoolaisten haku: European Masters Games 2023 Tampereella

Talkoolaisten haku: European Masters Games 2023 Tampereella

Aikuisurheilijoiden European Master Games -kilpailut (EMG) järjestetään kesällä 2023 viidettä kertaa ja nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Kilpailuohjelma sisältää kaikkiaan noin 30 kesälajia, joiden masters-mestaruuksista kilpaillaan kahden viikon aikana Tampereella ja naapurikunnissa. Paikalle odotetaan jopa 7500 urheilijaa ympäri maailmaa tukijoukkoineen.

Melontalajien kilpailut järjestetään Kaukajärven soutu- ja melontastadionilla tapahtuman jälkimmäisellä viikolla 5.–9.7.2023 ja näihin järjestelyihin tarvitaan runsaasti talkoolaisia monenlaisiin tehtäviin. Vihuri järjestää melontakilpailut yhdessä Pirkkamelojien kanssa, mutta talkoisiin toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi kaikki halukkaat.

Tapahtuma on varmasti mieleenpainuva elämys urheilijoiden lisäksi myös kaikille tapahtuman järjestäjille. Valitse siis kalenteristasi talkoopäivä(t) ja käy lisäämässä itsesi talkooporukkaan oheisella lomakkeella. Merkitse lisätiedoksi, että olet Vihurin jäsen.

Tehtävät jaetaan talkoolaisten kesken lähempänä tapahtumaa kunkin mieltymysten ja osaamisen mukaan. Tarjolla on mm. allalueteltuja tehtäviä. Aikaisempaa kokemusta melontakilpailuista tai kilpailutalkoista ei tarvita! Tässä vaiheessa voi ilmoittautua ihan vain yleistalkoolaiseksi.

  • kajakkiparkin yövartiointi
  • tuomaritehtävät
  • maalikamera ja tulospalvelu
  • ajanotto
  • ensiapu
  • kioski

Tuomaritehtävissa toimiville järjestetään tarvittaessa tuomarikoulutus toukokuun lopulla.

Lähtölistat ja tulokset tulevat aikanaan Pirkkamelojien EMG2023-sivuille.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.