Etusivu » Koulutus » Ohjauspisteet

Ohjauspisteet

Yksi ohjaus = yksi piste = 5 € arvosta “vihurirahaa”.

Peruskurssien ja tilausryhmien ohjaamista kannustetaan Vihurin sisäisellä ohjauspistejärjestelmällä (OP), koska näiden kurssien järjestäminen on tärkeä osa seuramme varainhankintastrategiaa. Vuodesta 2022 alkaen vastaava järjestely koskee myös Vihurin järjestämiä melontakilpailuja, samasta syystä.

Näiden ohjausten osalta ohjaajat (poislukien seurusteluohjaajat) saavat henkilökohtaisia ohjauspisteitä. Ohjauspisteet ovat 5 euron arvoisia alennuksia seuran omissa maksuissa: kalustonkäyttömaksuissa, kanoottivuokrissa tai kanoottipaikassa. Pisteillä ei kuitenkaan voi maksaa jäsenmaksua.

Jokainen pitää itse kirjaa ohjauksistaan, merkitsee ne myös talkoovihkoon ja voi maksujen viestiosioon liittää maininnan esim. KKM – 2 OP (10 €).

Ohjauspisteet alkavat juosta, kun yleinen talkoovelvoite on hoidettu.

Esim. jos ei tee muita talkoita, kuin osallistuu ohjaajana yhdelle alkeiskurssille, kuittaa ensimmäisellä illalla talkoovelvoitteen ja toisella illalla jo ansaitsee yhden ohjauspisteen.

Toinen esimerkki: henkilö osallistuu keväällä esim. vajatalkoisiin, jolloin hän saa jokaisesta kurssiohjauspäivästä pisteen (5 €).

Seuran retkien tai keskiviikkomelontojen vetämisestä, joissa ei ole osallistumismaksuja, ei näitä OP:tä myönnetä, koska OP myönnetään vain siitä ohjaustoiminnasta, josta on seuralle tuloja.