Etusivu » Junioritoiminta » Melontakoulu

Melontakoulu

Vihuri järjestää kesällä 2024 lasten ja nuorten melonta­kouluja sekä Tampereella Kaukajärven melonta­stadionin tuntumassa että Lempäälässä Hääkiven alueella. Tarkemmat osoitteet ovat alempana tällä sivulla.

Melonta­kouluihin ovat terve­tulleita kaikki uimataitoiset 8–14-vuotiaat lapset ja nuoret, aiempaa melonta­kokemusta tai seuran jäsenyyttä ei tarvitse olla. Melonta­koulussa opetellaan melonnan perusteita ja kokeillaan erilaisia kanootteja.

Melontakoulu kestää noin viikon, jonka jälkeen lapsilla on mahdollisuus liittyä seuraan jäseneksi. Melontakouluun voi silti tulla mukaan vaikka ei jatkaisikaan sen jälkeen melontaseuran jäsenenä. Vihurin juniorimelojille järjestetään toimintaa koko vuoden ympäri: kesäisin melontaharjoituksia Kaukajärvellä ja talvisin melontaa tukevaa oheisharjoittelua, kuten hiihtoa.

Melontakouluista ja junnujen ympärivuotisesta harjoittelusta vastaa maajoukkuemeloja Netta Malinen (netta@vihuri.info), jolta voi tarvittaessa kysyä lisää. Lempäälän melontakouluissa ohjaajana toimii Miska Nummela (puh. 044 979 0755).

Melontakoulut kesällä 2024 ja niihin ilmoittautuminen

Melontakoulun osallistumismaksu on 50 €. Hinta sisältää ohjauksen sekä seuran välineiden käytön melontakoulussa (kajakit, melat, melontaliivit). Melontakoululaisilla on mahdollisuus kokeilla lasten minikajakkien lisäksi mm. poolokajakkeja, kajakkikaksikoita ja nelikköä. Melontakoulun käyneiden, seuraan liittyvien lasten ja nuorten ei tarvitse maksaa jäsenmaksun lisäksi enää kesäkauden (toukokuu–elokuu) valmennusmaksua.

Melontakoulun osallistumismaksua ei palauteta. Jos joutuu perumaan osallistumisensa esim. sairastumisen vuoksi, uudesta osallistumisajankohdasta voi neuvotella Netta Malisen kanssa (osoite yllä). Mahdollisten peruutusten myötä paikkoja jaetaan jonossa oleville. Kunkin melontakoulun maksimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

Ilmoittautuneille lähetetään vielä erikseen lisätietoa melontakoulusta ennen sen alkamista.

Melontakoulut Tampereen Kaukajärvellä

Lasten melontakoulu 1, ajalla 27.6.–2.7.2024
to, pe, ma, ti klo 17.30–20.00
Ilmoittaudu Suomisportin kautta

Lasten melontakoulu 2, ajalla 25.–30.7.2024
to, pe, ma, ti klo 17.30–20.00
Ilmoittaudu Suomisportin kautta

Osoite: Haiharansuu, Tampere.

Melontakoulut Lempäälän Hääkivellä

Lasten melontakoulu Lempäälässä 1, ajalla 18.–26.6.2024
ti, ke klo 18.00–20.00
Ilmoittaudu Suomisportin kautta

Lasten melontakoulu Lempäälässä 2, ajalla 31.7.–5.8.2024
ke, to, pe, ma klo 18.00–20.00
Ilmoittaudu Suomisportin kautta

Osoite: Hääkiven levähdysalue, Turuntie 634, Lempäälä.

Kuvia aikaisemmilta kesiltä

Sivua on päivitetty viimeksi 18.5.2024.

Liiton tiedotteita

Kalenterissa seuraavaksi

Katso säännölliset tapahtumat ja kalenterin kuukausinäkymä Kalenteri-sivulla.